BLOG

Nekem az a tapasztalatom, hogy az emberek tudatát, a vakhit vezérli. Tehát mindenkinek olyan lesz a világ, amiben hinni tud, és ahány ember annyi világkép, létélmény és vele vélemény létezik.

A világegyetemben minden pillanat és minden létrejött lény is, egyedi és megismételhetetlen. Isten kegyelme a létezésünkhöz, hogy minden lény, tudatában is van a saját nagyszerűségének és megismételhetetlenségének.

A modern oktatás, mégis futószalagon gyártja a csak az anyagban hívő embereket, akik szerint a felvilágosult tudományos gondolkodás eredménye a materializmus. Ezen emberek meg vannak győződve arról, hogy ők az igazság és a racionalitás vitéz védelmezői, a délibábos Isten és anyagon túli világ hívőkkel szemben.

Alapállapotban hihetetlenül egyszerű az élet egyenlete: legyen egyensúly, és elindul a fejlődés! Bár annak akinek a szívét épp a dermesztő félelem mardossa, elméjében pedig kétségek és kérdőjelek sorakoznak, annak ez az egyenlet megoldhatatlannak tűnik.

A mai világgal nem az a baj hogy kevés benne az értelmes ember! Hanem az, hogy az ostobák a véleményvezérek.

Ahhoz hogy vitatkozhassunk arról, hogy van e IS-TEN vagy nincs, vagy hogy ki Ő, előbb azt kell meghatározni hogy mit értünk IS-TEN fogalma alatt. Mert IS-TEN az egyik oldalon a legnyilvánvalóbb, a másik oldalon a legtitokzatosabb lény!

A materializmus nevű eszmerendszer azért vált mára egy beteges és káros tévedéshalmazzá, mert a célja soha nem az volt, hogy igazából megértse és rendszerezze a világot irányító erőket, hanem az hogy cáfolja IS-TEN létezését!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el