BLOG

Aki a hatalmat úgy gyakorolja, hogy az embereket, a környezetét igazságosan és híven szolgálja, annak a kezében a hatalom jó helyen van, jó célokat szolgál!

A mai emberiségnek - a nyugati kultúra és életstílus hihetetlen erőszakos és kérlelhetetlen terjesztésének köszönhetően - sikerült az élet őseredeti céljától (ami az egyensúly és a fejlődés) az egyik legtávolabbi helyre vetődnie.

Aki jobbá akarja tenni a világot annak az első kapcsolat amit rendbe kell hoznia, az a saját magával való kapcsolat. Ha itt nincs rend, bármekkora benned a jó szándék kudarcra vagy ítélve!

Ma azt a beszűkültséget nevezik tudománynak, amikor emberek számára csak az létezik és kutatható hivatalosan, amit meg tudnak mérni. Annak ellenére, hogy világunk történéseinek legalább 99%-ának, se mértékegysége, se mérőeszköze nem létezik.

Ha a mélyére nézünk valahol az egész létforgatag a TUDAT-OSSÁG és a TUDAT-LANSÁG összecsapása, de a végső cél mindenképpen az egyre nagyobb tudatosság.

"Az ember minden döntése és cselekedete egy, egy ítélet arról, hogy mennyire ISMERJÜK, vagy nem ismerjük a saját LELKÜNKET. Ezért az emberrel kapcsolatban felmerülő minden kérdés, színtiszta LELKI-ISMERETI kérdés!"

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el